17 Again |   Komedi   |   07 Dec 2011   | by   alex

Një djalë jeta e të cilit nuk dal fare se si ai donte dhe ai deshiron te shkoje perseri dhe nje her ne gjimnaz dhe për të ndryshuar atë. Ai zgjohet një ditë dhe është 17  përsëri dhe merr mundësinë për të rishkruarjetën e tij.

 • ilber

  film shum i bukur me pelqejti

 • Klea-koci1

  mua nuk me hapet e as nuk me daunlodohet … cfare te bej ?

 • soni

  nish fare filmi

 • xxxxxxxx

  filmi me i mir qe kam par ndonjeher

  • D…. S…

   Fim i Bukur e kam kerkuar ket film dhe nFund e Gjetaa…

 • Laurent Shuli

  ky film vleresimin nga IMDb duhet ta kete 10/10 dhe jo 6.3/10
  shum film i bukur dhe shum domethenes per jeten BRAVO

 • fgrfgrdg

  shum imr filmi

  • baba jot

   omor o ce rren

 • fgrfgrdg

  filmi me i mir dhe me komedik

 • bisha

  film shum i bkr .. po pak vk nga ana e humorit :3 :D

 • Shkodrani Ta Dhjet

  Film i bukur, bravo Mistreci.com

 • FAZLI

  shum film i mire

 • edon

  shum film i bukur

 • Dori Dorina

  shum shum po shummmmmmmmm i bukur <3 :O

 • Shpetim Shpetims

  film i shume i mire …

 • igli

  Super si Gjithmon

 • hajdi

  sa film i bukur :)

 • white tiger

  ku me e shkarku be

private