Sherlock Holmes HD |   Aksion, Aventurë, Filma HD, Krim   |   08 Dec 2011

Detektivi Sherlock Holmes dhe partneri i tij Watson perfshihen ne nje beteje mes forces dhe zgjuarsise me nje dyshim se kush eshte kercenim per gjithe Angline.

  • Drizzy

    ju lutem tek cdo film vini grupmoshen t ciles i pershtastet … nk esht normale q filma horror dhe t dhunshem mos kene pullen e kuqe

  • semi

    nje film perkthehet per mbi 2 dite ti thote 3 ore qenke psikopat fare provo ta perkthesh vete