17 Again

Një djalë jeta e të cilit nuk dal fare se si ai donte dhe ai deshiron te shkoje perseri dhe nje her ne gjimnaz dhe për të ndryshuar atë. Ai zgjohet një ditë dhe është 17  përsëri dhe merr mundësinë për të rishkruarjetën e tij.

Comments (18)

 • ilber

  film shum i bukur me pelqejti

  Reply
 • Klea-koci1

  mua nuk me hapet e as nuk me daunlodohet … cfare te bej ?

  Reply
 • soni

  nish fare filmi

  Reply
 • xxxxxxxx

  filmi me i mir qe kam par ndonjeher

  Reply
  • D.... S...

   Fim i Bukur e kam kerkuar ket film dhe nFund e Gjetaa…

   Reply
 • Laurent Shuli

  ky film vleresimin nga IMDb duhet ta kete 10/10 dhe jo 6.3/10
  shum film i bukur dhe shum domethenes per jeten BRAVO

  Reply
 • fgrfgrdg

  shum imr filmi

  Reply
  • baba jot

   omor o ce rren

   Reply
 • fgrfgrdg

  filmi me i mir dhe me komedik

  Reply
 • bisha

  film shum i bkr .. po pak vk nga ana e humorit :3 😀

  Reply
 • Shkodrani Ta Dhjet

  Film i bukur, bravo Mistreci.com

  Reply
 • FAZLI

  shum film i mire

  Reply
 • edon

  shum film i bukur

  Reply
 • Dori Dorina

  shum shum po shummmmmmmmm i bukur <3 :O

  Reply
 • Shpetim Shpetims

  film i shume i mire …

  Reply
 • igli

  Super si Gjithmon

  Reply
 • hajdi

  sa film i bukur :)

  Reply
 • white tiger

  ku me e shkarku be

  Reply

Leave Reply